[
Interior design & arrangment

FLAT Rehabilitation - South of France

2015
Refit and re-arrangement of an old stable of the 20th century beginning in a living space for two adults in couple and their passing children. One-eyed and terraced on 3 sides, the building overlooks a courtyard / private garden Southwest exposed.
Flat south


Located in city down town, the space is organized on two levels. Despite the compactness of the places, the ground floor gives place to a living room and an open kitchen where five to six persons could have a diner.

Flat south


Upstairs is devoted to sleep, with two rooms and large wardrobes. A corridor of distribution in the continuity of the staircase gives access to the toilet and sanitary facilities.

Flat south


Intervention is here sober, for economic and specific reasons in order to limit the number of interventions in fragile and partially adjoining stone walls. Only the Northeast facing is re-dressed, masking electric networks, black-grey water and fresh water.